Published On: 1 Qershor, 2016

Gjermania hap dyert për të rinjtë nga Kosova (Video)

Po nisën për në Gjermani. Janë këta 54 kandidatë nga Kosova të cilët do të kryejnë një praktikë 10 ditore, në kuadër të projektit për integrim ekonomik për të rinjtë të cilën e ofron Agjensioni i përkrahjes së punësimit në Kosovës në bashkëpunim me Diakone nga Gjermania.

Bedri Xhafa, udhëheqës i këtij agjensioni, thotë se qëllimi I këtij projekti është shkollim, aftësim dhe punësim për të rinjtë. Sipas tij këta të rinj nga shtatori i këtij viti, do të fillojnë shkollimin 3 vjeçar , përkujdesje ndaj të moshuarve, e më pas  atyre u sigurohet edhe vendi I punës.

Ndiqeni kroniken e plotë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...