Published On: 6 Maj, 2016

Gjermani 1993, Akademik Fehmi Agani: Kosova do të çlirohet shumë shpejtë

 
Nga Xhafer Leci

Akademik Fehmi Agani në një tubim të LDK-së në Sielmingen të Gjermanisë, më 1993, pati thënë: Kosova do të çlirohet shumë shpejtë. “Sivjet kryetari amerikan George Bush, në fillim të vitit 1993 ka dërguar në Maqedoni rreth 500 ushtarë amerikanë. Aty ku janë 500 shpejt mund të jenë 5 mijë e 50 mijë ushtarë të tjerë dhe, dihet se Maqedonia është në kufi me Kosovën…”

Po ashtu, në këtë tubim, Fehmi Agani, nënkryetar i LDK-së, theksoi se askund në botë nuk ndodh si te ne në Kosovë ku profesorët e Universitetit janë larguar dhe deri tash janë pezulluar me dhunë nga puna mbi 120 mijë punëtorë…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...