Kulturë Lajmi Levizes

Gjenocidi osman asgjë s’dallon nga ai sllav!

Si Perandoria Osmane, ashtu edhe  sllavët pra edhe  Serbia, të njëjtat akte gjenocidi kryen mbi Kombin tonë!

Fotoja që flet sa 1000 fjalë, tregon se si është trajtuar Kombi, Atdheu ynë nën pushtimin Osman, si është përhapur  islamizmi, osmanizmi dhe turqizimi i Kombit tonë!

 

00

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *