Published On: 27 Maj, 2017

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

  • Trafiku në rrugët e vendit po zhvillohet në disa vende në korsi të lagështa, transmeton Gazeta Express.

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (AMSM) porositi që shoferët të drejtojnë makinat me shpejtësinë e duhur duke respektuar sinjalizimet e trafikut.

Jashtë qyteteve trafiku zhvillohet me intensitet të normalizuar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dalje nga shteti./Gazeta Express/

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...