Published On: 2 Nëntor, 2016

Gjenden dy bomba në afërsi të zyrës së kryeministrit serb (Video)

Ditë më parë, në shtëpinë e kryeministrit serb në Jajincë janë gjetur arsenal armës pranë shtëpisë. Për rastin e dytë, mediat serbe thonë se “këto dy bomba mund të jenë të adresuara për Aleksandar Vuçiq.

Ndiqeni drejtpërdrejtë:

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>