Published On: 29 Janar, 2016

GËZUAR AUTONOMINË, KOSOVË!

(E vërteta në humor)

 

Prof. dr. Nazim F. Qehaja

Më në fund, pas shumë dekadave, me shumë sakrifica, burgosje, përndjekje, migrime, ikje, qëndrime dhe luftëra nëpër male, vuajtje, varfëri, besa edhe shumë këngë folklorike, Kosova, nga një krahinë autonome, e kontestuar për dhjetë vjet nga Serbia, shndërrohet, sipas programit të saj, në enklavë shqiptare, pa ushtri dhe pa kufij, tërësisht e pavarur në krime, drogë, anarki, fe dhe papunësi, me ndihmën e pakontestueshme të “Bijve më të mirë shqipëfolës”, politikanë, partiakë, komandantë dhe gjeneralë të vetëshpallur, militantë të tyre dhe një pjese të mirë të miletit, të gjithë lakmitarë të pasurisë dhe pushtetit, vrasës të kundërshtarëve politikë dhe kundërshtarëve të tradhtisë, uzurpues të pronës, të së drejtës dhe lirisë,
dashamirë të Serbisë!
“Kush sa meriton, aq edhe do të ketë!”

Prishtinë, 28.01.2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...