Published On: 17 Maj, 2016

Gëzim Kelmendi godet rëndë komunitetin LGBT: Jeni të sëmurë dhe shkatërrues të familjes

Kundër paradës së sotme në shesh të komunitetit LGBT, ka dalë deputeti Gëzim Kelmendi i cili ka goditur rëndë ata duke thënë se janë të sëmurë. Kelmendi e sheh si dicka të huaj njerëzit me orientime të tilla seksuale. Ata sipas tij e shkatërrojnë familjen.

Ja çfarë shkruan Kelmendi:

Parada e LGBT-së sot në Kosovë !

Populli i Kosovës ka krenari dhe dinjitet, respekton mikun dhe gjithë njerëzit pavarësisht orientimeve të ndryshme të tyre. Por, populli i Kosovës mbi të gjitha ruan dhe respekton familjen si shtyllë kryesore të shoqërisë. Populli jonë nuk ka nevojë për parada të tilla të komunitetit LGBT. Ngase shkencërisht është e vërtetuar se “homoseksualizmi” është sëmundje e cila ka arritur të shtrijë ndikimin në nivel global dhe të ju imponohet shoqërive të ndryshme sikur diçka normale dhe demokratike. Ndërsa, po kjo sëmundje sot është ndër shkaktarët kryesor të shkatërrimit të familjes dhe zvogëlimit të numrit të popullsisë. Fundja, “paradë”organizon ajo shoqëri apo ai komunitet që është krenaria e një vendi sikur: Policia, Ushtria.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...