Published On: 27 Maj, 2016

Gecaj: Udhëheqja e qeverisë nga një akademik për disa është ‘shndërruar në halë në sy’

Bajram Gecaj, këshilltari i kryeministrit Isa Mustafa dhe zëvëndësministër në MAPL, nëpërmes një postimi në rrjetin social Facebook ka thënë se të gjithë janë çuar kundër LDK-së, vetëm pse iu dha mundësia që ta udhëheq qeverinë.

Gecaj ka shkruar në Facebook se që nga formimi i qeverisë së re, LDK është duke u sulmuar pamëshirshëm, duke synuar edhe përmbysjen me dhunë të vetmes qeveri të pas luftës që udhëhiqet nga LDK’ja.

Ky është postimi i plotë i Gecajt:

Është për tu çuditur se si në lidhje me zhvillimet brendapërbrenda apo përreth LDK-së opinionit publik i servohen në vazhdimësi me një kujdes djallëzor e inat të papërmbajtur të pavërteta, gjysmë të vërteta e trillime ndjellakeqe. Derisa në një farë mënyre më duken të pritshme shtrembërimet dhe devijimet e së vërtetës nga ana e grupeve dhe forcave politike rivale, më zhgënjen posaçërisht fakti se si individë dhe grupe të ndryshme, të cilat në kontinuitet thirren në procese transparente dhe në demokraci, në vend se të përqendrohen në aktivitetet substanciale dhe të rëndësisë parimore, merren me veprime anësore dhe margjinale rreth e përreth zhvillimeve në LDK që ta justifikojnë sulmin në thelb, sulmin në qendër. Sa me lehtësi po harrohet se kjo parti është e vetmja e cila gjithsecilën fazë të aktivitetit po e zhvillon në mënyrën më transparente të mundshme, me debate të hapura, me deklarime pa kurrfarë limitimesh, por edhe me tolerancë përmbajtësore edhe ndaj kritikave jo rrallë të pavend e shpesh të paargumentuara.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...