Published On: 5 Mars, 2016

Gecaj: Në MAPL s’ka asnjë kërkesë për themelimin e komunës së Prilluzhës

Zëvendësministri i Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, që vjen nga radhët e LDK-së, po vazhdon të kritikojë opozitën për fabrikim fakteve për përmbysjen e qeverisë.

Sipas Gecajt, “opozita e dëshpëruar”, me të parë se iu kanë dështuar këta adutë për rrëzimin e qeverisë, “tani tenton të rindërtoj (fabrikoj) një adut të ri me kërkesën e paqenë për themelimin e një komune të re (Prilluzhës)”.

“E kam bërë të qartë disa herë deri më tani dhe po e përsëris edhe një herë për hir të opinionit publik se në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal momentalisht janë të paraqitura nëntëmbëdhjetë kërkesa për themelimin e komunave të reja, ndërsa për territorin e Prilluzhës nuk kemi madje as një kërkesë të tillë zyrtare. Opozitës i sugjerojmë të kthehet në parlament dhe të vazhdojë me jetën institucionale, e jo në vazhdimësi të mundohet të fabrikoj çështje të cilat pastaj do të mund t’i (keq) përdornin për qëllime të pastra politike”, ka thënë Gecaj, raporton Koha.net.

Ai i ka kujtuar opozitës mënyrën e marrjes së pushtetit: “Pushtetin do t’u duhet ta marrin përmes kutive të votimit e jo duke nxjerrë në vazhdimësi pretekste të paqena për të arsyetuar përmbysjen e dhunshme”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...