Published On: 10 Maj, 2016

Gecaj lavdërohet: Kalimi nga VV në PDK është i natyrshëm, kanë një ideologji (Video)


  • Arben Gecaj i është kundërpërgjigjur reagimeve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe të Boiken Abazit për kalimin e Fraksion+ në Partinë Demokratike të Kosovës. Ai i ka uruar Abazit pushim të këndshëm edhe për dy vjet në Tiranë.

“Kemi kaluar në PDK pasi që është parti që i ka kaluar shumë sfida. PDK’në e renditi në shtyllën e shtetformimit, e VV në kohët e fundit veçse ka destabilizuar vendin”, ka thënë në Arben Gecaj, tashmë nga PDK, në televizionin Rrokum.

“Në momentin kur më nuk ka pasur LPK, kanë dalë parti që e kanë vazhduar atë politikëbërje, e VV i ngjan, nuk po them se është krejt e njejtë, se mundem edhe të gaboj”, ka theksuar ai.

Për deklarimin e Boiken Abazit rreth kalimit të Fraksion+ në PDK, Gecaj tha se duhet t’ia kujtojë njerëzve se ai është një nga themeluesit e PDK’së, por se ka pauzuar një kohë dhe tash është rikthyer aty ky ia ka nisur.

E për Bojken Abazin, Gecaj e pati këtë mesazh: “Pushim të këndshem në Tiranë për 2 vitet e ardhshme”.

“Te gjithë ne që kemi pranuar të kalojmë në PDK, kryejmë punë si anëtarë të thjeshte dhe në mënyrë vullnetare”, ka thënë ai, duke theksuar se asnjë nga anëtaret e Fraksion+ nuk ka paraqitur problem të vazhdojë punën në PDK.

Ndërsa për raportet e tij personale me anëtaret e VV’së, Gecaj tha se ka raporte të mira.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...