Published On: 10 Prill, 2016

GAZETARËT HERONJ

 

Fadil Maloku

1.Në shoqëritë e tranzicionit, gazetaria hulumtuese në shumë raste është bërë prokurore e vërtetë e aferave korruptive, skandaleve politike dhe krimit të organizuar.

2.Inkurajoj individët me ndërgjegje profesionale, shtetërore e kombëtare (që në mungesë të prokurorëve të njëmendët)ta “ushtrojnë këtë profesion”, bile përkohësisht!

3.Ndryshe, do i vuajmë që të gjithë pasojat e grabitjes, shantazhit dhe korrupsionit politik në vend.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...