Published On: 14 Shkurt, 2016

Gani Geci: Koalicioni i ardhshëm do të jetë PDK-AAK! Thaçi kryetar faktik i PDK-së e LDK-së


Gani Geci

Analizë e thjeshtë.
Pasi ta merr postin e Presidentit Hashim Thaçi do të jap dorëheqje Formale nga PDK-ja, ndërsa de-fakto do ta ushtrojë postin e Kryetarit të PDK-ës dhe LDK-ës.
Ndërsa, de-jure do ta ushtroj postin e Presidentit.
Nëse i pëlqen koalicioni me LDK-në do ta vazhdoj, nëse nuk i pëlqen do ta ndërpres me arsyetimin se Kryministri i LDK-ës, ka nënshkruar marrëveshje me Serbinë në kundërshtim me Kushtetutën dhe do të shkojmë në zgjedhje të reja pasi ky legjislacion ti mbush dy vjet dhe t’ju njihet si mandat deputetëve mandati i tanishëm.
Koalicioni i ardhshëm do të jetë PDK-AAK.
Mbetet të shihet se kë do ta arrestoj Gjykata speciale për të kuptuar në tërësi rrjedhën e ngjarjeve në të ardhmen e afërt.
Po ashtu mvaret se në çfarë mënyre do të shkojë opozita në Zgjedhje.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...