Published On: 22 Prill, 2016

“Gangster” vëllau i Kamishit, ndal punën e Komunës së Prishtinës

Komuna e Prishtinës nëpërmjet një komunikate është ankuar se sot gjatë një aktiviteti të ndërmarrë nga Komuna e Prishtinës për pastrimin e deponive ilegale, është penguar nga drejtori i Deponisë së Mbeturinave në Mirash, Abdullah Haxhiu, vëllai i deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu.

Sipas Komunës së Prishtinës, Haxhiu ka refuzuar që të lejojë maunet me mbeturina të zbrazen aty, duke kërkuar targat e maunave si dhe pagesë për zbrazjen e mbeturinave në atë deponi. Këtë ndërhyrje të tij, Komuna e cilëson si veprim me motive politike.

“Sot, më 22 Prill, me rastin e Ditës së Tokës, Drejtoria e Shërbimeve Publike e Komunës së Prishtinës kishte ndërmarrë një aktivitet për pastrimin e deponive ilegale që gjinden në Prishtinë dhe rreth Prishtinës. Mirëpo Drejtori i Deponisë së vetme të Mbeturinave në Mirash, Abdullah Haxhiu e pengoi punën tonë. Ai refuzoi të lejonte që maunet me mbeturina të zbrazeshin aty, pastaj kërkoi t’i jipen targat e mauneve që do të zbrazeshin aty, e më vonë kërkoi edhe pagesë për t’i lejuar maunet të zbrazin mbeturinat edhe pse organizata “Let’s do it Kosova”, kishte premtuar se mbeturinat mund të zbrazen aty pa kurrfarë pagese”, thuh et në komunikatë.

Si rezultat i kësaj pengese Komuna e Prishtinës thotë se nuk arriti që të përmbushë planin e paraparë për pastrimin e të gjitha deponive ilegale.

“Ne e dënojmë një sjellje të tillë të Drejtorit të Deponisë së Mbeturinave në Mirash dhe konsiderojmë se kjo pengesë nga ana e tij është bërë me motive politike, duke e marrë parasysh se ai është vëllai i Deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiut. Është për keqardhje se si individë të caktuar janë të gatshëm ta dëmtojnë interesin e qytetarëve vetëm për përfitime politike. Komuna e Prishtinës do të vazhdojë të punojë me përkushtim të plotë që Prishtina të bëhet ashtu si i ka hije kryeqytetit”, thuhet në fund./KosovaPress/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...