Published On: 7 Korrik, 2017
Bota |

G20 kërkon heqjen e përmbajtjeve ekstremiste nga interneti

Udhëheqësit e 20 vendeve të industrializuara të njohura si G20, kërkuan sot nga ofruesit e internetit që të fusin teknologji të reja dhe të trajnojnë punonjësit e tyre, për të zbuluar dhe për të hequr përmbajtjet ekstremiste nga interneti.

Përfaqësuesit e Samitit të G20 që po mbahet në Hamburg të Gjermanisë, gjithashtu ranë dakord të punojnë së bashku dhe të konsultohet në lidhje me kërcënimet e reja terroriste ndaj trafikut ajror, raporton AP.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...