Published On: 7 Janar, 2016

Futbollistët e famshëm, si do të dukeshin si menagjer (Fotot)

Duhet bukur shumë ndërrime- që nga garderoba e deri te mënyra e punës- kur një futbollist i famshëm kthehet në një menagjer ekipi.

Yjet kryesore të futbollit megjithatë do ju shkonte për fëtyre edhe puna e menagjerit.

Shiko këti fotografi që i sjellë Gazeta Blic dhe do të bindeni edhe vet.

151019022.1_mn

151019022.3_mn

151019022.5_mn

151019022.6_mn

151019022.2_mn

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...