Published On: 8 Nëntor, 2016

Fundi i botës po vjen dhe liderët botëror do e shpëtojnë vetëm veten

Liderët botëror e dinë se apokalipsi është i pashmangshëm, por kanë plane që ta shpëtojnë vetëm veten, thuhet sipas një teorie konspirative.

Robert Vicino thotë se elita botërore ka qenë duke u përgatitur për fundin e botës për më shumë se 30 vjet.

Ai pretendon se ekziston një rrjet masiv i bunkerëve nëntokësorë në SHBA, të varrosur thellë në Malet ‘Rocky’, transmeton Gazeta Express.

Duke folur për Daily Star, Vicino tha: “Ata nuk kanë plane për ju dhe mua, por kanë plane për veten e tyre”.

Vicino thotë se bunkerët gjigand – që kanë qenë duke u ndërtuar që nga viti 1983 – janë dizajnuar për të ofruar mbrojtje kundër arritjes së Planetit X.

I njohur edhe si Nibiru, ai thotë se ky planet do ta godasë Tokën në shtatorin e vitit të ardhshëm – dhe se qeveritë botërore e dinë këtë plotësisht.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...