Published On: 25 Nëntor, 2016

Ftesë për pjesëmarrje në tubimin themelues të Degës së Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar në Tiranë

Njoftim për media dhe publikun Takimi do të mbahet me datën 28 nëntor 2016, duke filluar në ora 13:00. Takimi mbahet përball Zyrës së Vizave të Ambasades Amerikane. Rendi i ditës: 1. Intonimi i hymnit kombëtar dhe një minutë heshtje për dëshmorët e kombit. 2. Fjalimi përshëndetës i kryetarit të LSHB-së. 3. Fjalime të përfaqësuesve nga të gjitha trojet shqiptare. 4. Fjalimi i Koordinatorit të Degës së LSHB-së në Tiranë. 5. Prezantimi i Programit Politik të LSHB-së. 6. Prezantimi i Këshillit Themelues të Degës së LSHB-së për Tiranë. 7. Informimi me aktivitetet e përgjithshme, projektet e realizuara, si dhe ato në realizim, gjatë vitit 2016. Diskutimi çështjeve të ndryshme që janë kompetencë e Degës, e që shfaqin interes për tu diskutuar nga të pranishmit. 8. Koktej rasti për nder të festave të 28 Nëntorit.

Për informata të tjera, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike tahirveliu.lshb@gmail.com apo numrit telekfonik +355 69 557 2898.  Kryetari i LSHB-së, Tahir Veliu

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...