Published On: 2 Shkurt, 2016

Ftesë e re zyrtare për deputetët e LDK-së: Mos e votoni Thaçin president! Mos e mbështetni krimin

 

Kryesia e Nëndegës së LDK-së për Zimmerberg në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur me 31.01. 2016, në bazë të disa kërkesave të shumta të anëtarësisë ka kundërshtuar zgjedhjen e z.Hashim Thaçi për President të Republikës së Kosovës. Në mes tjerash me shumicë votash mori vendim me sa vijon꞉

– Të ju bëhet ftesë publike deputetëve të Parlamentit të Republikës së Kosovës pa dallim bindje partiake, në veçanti deputetëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës që të mos votohet z.Thaçi për President të Republikës së Kosovës.

Zgjedhja e tij si President nuk do ti kontribuonte zgjidhjes së problemeve por, do të sillte probleme edhe më të mëdha me çka krimi i organizuar do të gjente përkrahje, mos funksionimi i shtetit ligjor dhe dukurive negative në shoqërinë kosovare do të rritet edhe më tutje, duke pasur parasysh se i njëjti në funksionin e Kryeministrit i shkaktoi dëme të pariparueshme Republikës së Kosovës dhe popullit që jeton brenda kufijve të shtetit.

CH – Thallwil,
31.01.2016
Për Kryesinë e Nëndegës
Me respekt,
Mensur Kralani

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...