Published On: 13 Shkurt, 2016

Fshati i heshtur pothuajse inekzistent, ku jetojnë vetëm të çmendurit

Një zhgënjim i madh bën që një njeri jo i rëndomtë të dëshpërohet me jetën. Tragjedia jetësore e tij zbulon ndjenja dhe gjendje të reja shpirtërore që e çojnë drejt një heshtje të madhe. Rruga që merr personazhi kryesor, Ludvig Von Nopça, për të përmbushur edhe misionin e humbur në fillim, do ta drejtojë gabimisht drejt një vendi dhe një populli që jeton fare në geto. Fshati i heshtur dhe i harruar, pothuajse inekzistent, përngjan sa me një vend ku jetojnë të çmendurit, aq edhe me një vend që ruan shumë mistere dhe histori nga më të çuditshmet. Një mision ky i pamundur për Nopçën e vetmuar të gjendur mes shqiptarëve…

foto e Mark Lucgjonaj
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...