Published On: 28 Tetor, 2016

“Frika” për një eksod të ri (Video)

Frika për një eksod të ri ekziston. Eksodi mund të vije si nga mosliberalizimi ashtu edhe nga liberalizimi i vizave.

Për njohësin e rrethanave politike në vend, Nexhmedin Spahiu, është liberalizimi i vizave ai që mund ta rrezikonte Kosovën për një eksod të ardhshëm, të ngjashëm me atë të fundit të vitit 2014 dhe fillim të vitit 2015.

E, në Ministrinë e Punëve të Brendshme, liberalizimin e vizave apo mos liberalizimi i tyre nuk e shfaqin si problem për një eksod tjetër.

 Zv. ministri i Punëve të Brendshme, Valdet Hoxha për Tribuna Channel thotë se vizioni i qytetarëve për një jetë më të mirë në vendet evropiane ka ndryshuar.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...