Published On: 16 Maj, 2016

Fotot të rralla: Shqipëria e Madhe në sytë e Italisë fashiste më 1940-1942 (Foto)

Buletini i përmuajshem i turizmit shqiptar “Drini” nisi të botohej në Shqipëri në vitin 1940, gjatë pushtimit të Italisë fashiste që kishte nisur më 1939.

Ai kishte si Drejtor përgjegjës: Dott. F.Tagliarini, ndërsa kryeredaktor S. Shkupin.

Fotot e mëposhtme përshkruajnë Shqipërinë që zbuloi Italia dhe mundësitë për të bërë turizëm në të për kohën.

pic1pic2pic3pic4pic5pic6pic7pic8pic9pic110pic11pic12

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...