Published On: 30 Janar, 2016

Foto e mrekullueshme, Lulëkuqet e Kosovës!

Një foto vërtetë me një peizazh të paparë e bërë nga Besnik Hamiti, i cili ka kapur një natyrë për ta shijuar tërë jetën, me lulen endemike shqiptare, Lulëkuqen e Kosovës.

Foto e papërsëritshme, që kap një rrugë, që simbolizon jetën dhe anash kudo lulet e gjakut. Më në largësi shihet një pemë, dhe në të djathtë të lulëkuqeve, ka bashkuar një foto tjetër me kodrinat e bukura dhe natyrën tjetër që paraqet një peizazh tjetër po aq të jashtëzakonshëm, që rri në harmoni me peizazhin kryesor, dhe në largësi, lart shihet qielli me retë e ndriçuara nga dielli që krijojnë një kompozicion të jashtëzakonshëm.

Fotoja është e publikuar në Vendenis, pjesën e Besnikut, të faqes 500px.com, që vlerësohet se është ndër 10 faqet me fotot më të bukura në botë.

Fotot e Besnik Hamitit deri më tash janë shikuar nga gati dy milionë vizitorë, përkatësisht nga 1,806,250 veta, apo më shumë se sa që ka banor Kosova, që mund të bëjnë një vizitë në internet.

Besnik Hamiti, është njëri prej fotografëve më të mirë shqiptarë, dhe që ka fituar çmime në konkurrencën më të lartë, dhe po ashtu fotot e tij janë publikuar në revista dhe faqe prestigjioze të botës. (Shqiptari.eu)

 

Ps. Botohet me lejen e autorit, çdo përdorim i saj pa lejen e tij është i ndaluar.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...