Published On: 24 Prill, 2017

FOTO +18/ Zgjidhe në vitrinë, bëj seks dhe ik. Jeta e ‘shthurur’

Hollanda padyshim që njihet si shteti më liberal në botë.

Prostitucioni dhe kanabisi janë dy gjëra normale për këtë shtet, ndërkohë që në vendete tjara dënohen me ligj.

Këto foto do t’ju habisin fare. Kjo është rruga më e famshme në Hollandë ‘Red Light’ ku prostitutën e zgjedh në vitrinë të ‘dyqaneve’.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...