Published On: 21 Tetor, 2016

FMN paralajmëron edhe për pensionet e policëve (Video)

Fondi Monetar Ndërkombëtarë ka shfaqur shqetësim për Projektligjin për pensionet e zyrtarëve policorë të Policisë së Kosovës dhe hetuesit e Inspektoratit Policor të Kosovës.

Ruud Vermeulen, përfaqësues rezident i FMN-së në Kosovë, ka thënë për Tribuna Channel, se projektligji mundëson që zyrtarët policorë të dalin në pensionim të parakohshëm pa asnjë kontribut shtesë, duke i shkaktuar kosto shtesë Buxhetit.

Kjo, sipas tij, jo vetëm që përbën rrezik për buxhetin, por ndikon edhe tek profesionet tjera bujare të kërkojnë pensionimin e parakohshëm.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...