Published On: 10 Maj, 2016

Florent Nushi, njëri ndër këngëtarët më të spikatur të muzikës së lehtë shqiptare – Video

 Florent Nushi është njëri ndër këngëtarët më të spikatur të muzikës së lehtë shqiptare, ai përveç zërit të shkolluar akademik ka reputacion të lartë të vijueshmërisë në koncertet dhe ndejat e shumta, të cilat organizohen në vende ekskluzive në New York, në Wiskonsin, North Carolina, në Michigan e kudo. Ai edhepse jeton dhe punon në qytetin Canton në Michigan nuk harron asnjëherë as auditoriumin në Kosovë, Maqedoni ku këndon në “Pub-et” e ndryshme ekskluzive. Ngjyra e zërit të bëjnë për vete dhe krijon varshmëri të dëgjimit dhe shoqërimit me të dhe zërin e tij të veçantë. Kjo është njëra ndër ndejat e organizuara në New York, kënaquni pak çaste me zërin e Florent Nushit…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...