Published On: 15 Korrik, 2017

Fleni fleni qeveri, e “matematikave” dhe smirëzisë!?

Fadil Maloku

Derisa Ju po merreni me “numra”, inate dhe smirën, se kush dhe si do e formojë qeverinë e dalur nga zgjedhjet e qershorit, Serbia po krijon me saktësi “milimetrike”, kurthe të reja për Gjykatën Speciale!

Ajo, këto ditë…përclluese në takime shumë intenzive me Prokurorët e Hagës…, po i rithurë “alibi” të reja “viktimizuese” agresionit dhe masakrave që i bëri në Kosovë!?

Ku i keni gjithë ata “eksperta e shërbime” të shtetit tu Kosovës, o të bekuar!

Ku po mrizojnë gjithë ato Shoqata të dalura nga lufta e “lavdishme” e UÇK-së?

Ku u tretën, tash rrahagjoksat e “institucionalistave” rugovian?!

Kërrkah, s’ jeni!

Ama hiç!

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...