Published On: 9 Prill, 2016

Flasin hartuesit e Kushtetutës

Hartuesit e Kushtetutës thonë se për 8 vjet Kushtetuta e Kosovës në dhjetëra raste është shkelur, nuk është zbatuar dhe është anashkaluar.

“Kushtetuta është shkelë për shkak se nuk është respektu sa duhet autonomia e organeve shtetërore”, tha Ismet Salihu, Profesor në Faklutetin Juridik.

 ‘Presidentja e ka shkelë së paku tre herë, Kryeministri e ka shkelë 23 herë. Gjykata Kushtetuese e ka shkelë disa herë’, thotë profesori Riza Smaka.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...