Published On: 27 Dhjetor, 2015

Flamur Shala Shpend Ahmetit: Hajde në “dyluftim”

Këshilltari komunal i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prishtinë, Flamur Shala ka ripërsëritur kërkesën për një ballafaqim të drejtpërdrejt medial me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin, për të diskutuar për të arriturat dhe dështimet e qeverisjes në kryeqytet.

“Kur duhet të ndodhë ballafaqimi i drejtpërdrejtë medial për të arriturat dhe dështimet e qeverisjes në kryeqytet, debati në mes pozitës dhe opozitës, në mes Shpend Ahmetit dhe përfaqësuesve të opozitës? Shmangia nga debati nuk duhet të ndodhë. Debati për Prishtinën është i nevojshëm për qytetarët e saj. Ka ngecje, ka shumë devijime të parimeve të zhvillimit dhe të demokracisë”, ka shkruar ai.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...