Published On: 5 Nëntor, 2016

Flaka Surroi: Pse hapat në duart e Deharit? Pse nuk u dërgua në spital, që s’ishte i PDK-së?

Publicistja Flaka Surroi ka reaguar pas vdekjes së dyshimtë të Astrit Deharit. Ajo në një shënim në Facebook ka ngritur disa pyetje, se pse hapat kishin përfunduar në duart e Deharit, se pse nuj u dërgua në spital nëse ishte i sëmurë…?

Reagimi i plotë:

Hapa në burg? Çfarë hapash për një 26 vjeçar dhe pse në duar të pacientit, po qe se ka qenë sëmurë? Pse nuk qenka transferuar në spital nëse paska qenë sëmurë? Garant pse s’ishte anëtar i PDK-së.
Kam menduar se koha e vdekjes të të burgosurve kishte mbaruar me luftën. Gabim e paskam pasur…
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...