Published On: 6 Janar, 2016

Fjalori tipik stalinist po na gërryen edhe zorrët, por rrezik dhune!

Shkruan: Agim Vuniqi

Fjalori tipik Stalinist po zëvendëson atë normal, të njerëzishëm dhe po merr përmasa të gërryerjes së zorrëve, qytetarët e thjesht janë zënë në senduic të rrymave politike. Kësaj atmosfere të padurueshme po i kontribuojnë liderët e papërgjegjshëm politik, të cilët janë në gjendje ta “kallin Romen” për një pozitë pushteti, Ata nuk janë të vetëdijshëm që me fjalorin e tyre agresiv po i shqetësojnë qytetarët e Kosovës, dhe kjo situatë po merr përmasa shqetësuese të një konfrontimi të brendshëm politik… me propagandimin e skeçit tragjiko-komik, një çervish ballkanas. Si duket këtë gjendje e ka orkestruar Qeveria për të larguar vëmendjen e qytetarëve nga dëmet politike të marrëveshjes dy-tre palëshe në Bruksel, nga atje Thaçi ka futur faktorin shqiptar para bankrotimit politik dhe diplomatik…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...