Published On: 9 Mars, 2016

Fjala e Enver Hasanit, jam i pafajshëm

Bajram Tmava, avokati i Enver Hasanit reagoi ndaj fjalës hyrëse të prokurores.

Edhe pse fjalën e tij hyrëse e ka përgatitur me shkrim, Bajram Tmava, avokati i Enver Hasanit tha se fjala hyrëse e prokurores e irritoi, prandaj vendosi të flasë.

“Fjala e prokurores më shumë i gjason fjalës përfundimtare. Është përshkrim i aktakuzës dhe tregim i historikut,” tha avokati Tmava.

Tmava tha se nuk është pjesë e gjykimit deklarimi i Enver Hasanit për medie.

“Më befason paraqitja e prokurores që e analizon paraqitjen e të dyshuarit Enver Hasani në prokurori dhe media ku gjoja ka aluduar se është hakmarrje e Aleksandër Lumezit, e kjo nuk është aspak çështje e gjykimit,” tha Tmava.

“Ne pikërisht me provat e prokurorisë do ta dëshmojmë në këtë gjykim pafajësinë e të mbrojturit tim,” tha Tmava.

Prokurorja i propozoi gjykatës që të akuzuarit t’i shpallë fajtorë dhe t’i dënojë sipas ligjit.

Para se ta niste këtë fjalë prokurorja, Enver Hasani, Haki Veliu e Albert Rakipi u deklaruan edhe njëherë të pafajshëm.

“Deklarimet e Enver Hasani se aktakuza e ngritur ndaj tij është hakmarrje nga Aleksander Lumezi janë paushalle sepse hetimet për kete rast kanë filluar shume kohë para se te dekretohej Lumezi,” tha prokurorja Hajdari.

Në dhjetor të vitit të kaluar Enver Hasani akuzoi kryeprokurorin Aleksandër Lumezi për aktakuzën e ngritur ndaj tij.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...