Published On: 24 Mars, 2016

FIRMA SEJDAJ TRANSPORTE GmbH sukses familjar

 

 Sejdaj12

Xhevat Rexhaj

Unë edhe pse gufoi nganjëherë kundër negativiteteve që bajne disa ‘shypca’ edhe në mërgatë, gjej gjithnjë kohë të shkruaj edhe për shumë shqiptarë Kosove që na e zbardhin fytyrën dhe imazhin me punë të mbara, me biznese të njohura, me veprimtari kombëtare e pozitivitete të tjera. Familja e z. Islam Sejdaj me rrajë nga Kaliqani i Istogut, me vite zhvillon biznesin familjar, biznesin ku punëson njerëz, dhe ka një rejting e respekt në qytet, kanton e më gjerë të partneret biznesor, por edhe ruan besimin e fituar. Islam Sejdaj njihet me dekada edhe si veprimtar për R. E Kosovës, me aktivitete në LDK dhe komision për financa, nji institucionalist të them fanatik, i cili edhe sot mbetet i palëkundur në të mirën për shtet, si Kosovë e si Zvicër. Njerëzit që janë me suksese në jetë, kanë atë që e duan, kombin e vet, dhe shtetin ku veprojnë, ishte edhe vizioni i Ibrahim Rugovës ky, e që z. Sejdaj është një rugovist me vepra e jo me fjalë. Z. Sejdaj e ruan modestinë, nuk haparetet sikur do të tjerë që rrisin mendjen, jo, ky ruan nderin dhe punon për suksese me mund e djersë, krah e ka djalin e vet, i cili mbanë punët organizative me shumë suksese…
Unë gëzohem me sukseset e Familjes Sejdaj, kur unë kuptoj se ka shqiptarë që na e rrisin nderin mburrem sikur të isha vet.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. shypcat thotë:

    Ta iqshin mamin ën goej

    Përgjigjiuni
    Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...