Published On: 23 Tetor, 2016

Filloristët në Kosovë, qe 40 ditë pa tekste shkollore (Video)

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, në një konference për media m; 31 gusht paralajmëroi se gjithçka është gati për vitin e ri shkollor.

Por, kjo nuk doli të ketë qenë krejtësisht e saktë.

Po bëhen afro dy muaj qëkur ka filluar mësimi dhe nëpër disa shkolla ende mungojnë tekstet shkollore.

Një nga shkollat që e kanë këtë problem është edhe “Ismajl Qemali” në Prishtinë.

Drejtoresha e kësaj shkolle, Hatmane Demiri tregon për tekstet që po i mungojnë kësaj shkolle.

Demiri, thotë se mungesa e teksteve shkollore është mjaftë pengesë.

Për më shumë ndiqeni kronikën./Tribuna/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...