Published On: 9 Qershor, 2016

Fillon seanca e Kuvendit

Ka filluar senaca e Kuvndit të Kosovës.

Ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës, e cila ka kthyer dhe deputetët e partisë më të madhe opozitare, Vetëvendosje.

 Deputetët e Kuvendit të Kosovës, pa deputetët e AAK-së dhe Nisma-së, do të diskutojnë për një rend dite që nuk parasheh të ketë as për diskutim çështjen e demarkacionit. Megjithatë, a është vetëm kjo agjenda e seancës së sotme, mbetet të shihet.

Rendi i ditës për seancën e 9 qershorit:

 1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
 2. Koha për pyetje parlamentare,
 3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-093 për ratifikimin e Konventës për heqjen e Kërkesës për legalizim të dokumenteve zyrtare të huaja (5 tetor 1961),
 5. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-097 për Ratifikimin e Marrëveshjes për hua ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për rehabilitimin e rrugëve rajonale,
 6. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-098 për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Investime për Projektin e Rehabilitimit të Linjës Hekurudhore 10,
 7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-010 për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës,
 8. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-083 për falimentimin,
 9. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-079 për Investimet strategjike në Republikën e Kosovës,
 10. Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Bordit për Ankesa të Mediave,
 11. Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e anëtarëve të Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës,
 12. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për caktimin e pagës së Auditorit të Përgjithshëm të Republikës së Kosovës,
 13. Shqyrtimi i Raportit të punës së Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2015.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...