Published On: 9 Korrik, 2017

Festim Lato: Shteti grek për të marrë fonde nga BE duhet ti njoh 4 kushtet e Çamërisë, njohjen e gjenocidit… (Video)

Kryeministri dhe presidenti Festim Lato iu drejtua me skype, çamëve të pranishëm në Tepelenë, duke i njoftuar se Republika e Çamërisë tashmë është pranuar nga bashkësia ndërkombëtare, se shteti grek për të marrë fonde nga BE-ja duhet ti plotësojë 4 kushtet e Çamërisë, 1. Njohjen e gjenocidit; 2. Kthimi i trojeve të Çamërisë të 17.500 km katrorë nën administrimin e Republikës së Çamërisë; 3. Njohja e dëmshpërblimit të territorit të Çamërisë; dhe 4. Pranimi dhe kërkim falja për gjenocidin e bërë,… Të pranishmit thanë se kryeqyteti do të vendoset në Pargë. Po punohet në njohjen e shtetit nga SHBA dhe vendet e BE-së dhe kthimin e çamëve në trojet e tyre. SHQIPTARI.eu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...