Published On: 31 Janar, 2016

Femrat ju tregojnë sesi ta kënaqni partneren seksualisht (Video)

Orgazma femërore është mister për shumicën e meshkujve, madje edhe për disa femra. Rrëfyesi në të cilin femrat fjalë për fjalë ju tregojnë se çka u pëlqen, çka do të duhej ndryshoni.

Sajti OMGyes ka bërë një rrëfyes interaktiv i cili damave do t’u ndihmojë që të përjetojnë orgazma intensive.

Ajo që është interesante është që e gjithë ajo nuk është bazuar në “thashetheme” dhe në hamendësime, por që me ndihmën e institutit “Kinzi” janë bërë hulumtime të hollësishme.

Është biseduar me më shumë se 2.000 femra të moshës nga 18 deri në 95 vjeç, në mënyrë që të kuptohet se ç’është ajo që i kënaq femrat gjatë seksit.

Pra, përmbajtja e këtij sajti është jashtëzakonisht eksplicite, ndërkaq femrat të cilat kanë xhiruar këtë nuk janë kurrfarë aktoresh, por femra “të zakonshme të cilat kanë karriera, familje, stile të ndryshme jetese.

Ky video-material është real. Në sajt janë paraqitur 12 leksione, ndërkaq njëra ndër to shpjegon se si të përjetohet orgazma e vonuar por e fuqishme.

Bashkë me secilin leksion ekziston edhe një video që paraqet rrëfyesin grafik, ndërkaq ekziston edhe mundësia që teknikën ta provoni vetë në ekran, e që pastaj të merrni përgjigje se si e keni bërë atë – që është gjë e shkëlqyeshme për meshkujt të cilët dëshirojnë t’u ofrojnë partnereve të veta përvojë të re.

Shikoni paralajmërimin lidhur me përmbajtjen e cila mund të gjendet në sajtin “OMGyes”./Telegrafi/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...