Published On: 31 Gusht, 2017

Fëmijës i këputet qafa, mjekët bëjnë mrekullinë (VIDEO)

  • Një ndërhyrje kirurgjikale shokuese është bërë në Australi ku pas një aksidenti të frikshëm të voglit Jackson Tailer iu thyen vertebra e parë dhe e dytë dhe qafa nuk ishte më e ngjitur me shpinën.

Vogëlushi pësoi një aksident bashkë me nënën dhe motrën e tij të vogël. Ai si pasojë përfundoj me një prerje të vogël të kokës që shkaktoi shkëputjen e qafës nga shtylla kurrizore duke rrezikuar jetën e tij.

T

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...