Published On: 13 Shtator, 2016

Fejton ekskluziv: A kishte luftë çlirimtare në rrethin e Llapushës?

 

Lexues të nderuar nga nesër fillojmë botimin e fejtonit ekskluziv në gazetën shqiptari.eu, me dëshmi dhe rrëfime të veçanta, të cilat tregojnë për dhunën, kërcënimet, shantazhet dhe vrasjet ndaj kundërshtarëve politik, në njërën prej zonave më të nxehta të luftës, dhe ku përplaseshin më fort, në fakt aty ku nuk kishte mëshirë ndajr mbështetësve të presidentit Rugova dhe LDK-së.

Disa nga temat që mund ti lexoni janë:
Si me e vra e si me e rrxu Ibrahim Rugovën!

Cili ushtar ishte vrarë në Rahovec dhe cili kishte rënë në mina?

Ata nuk ishin ushtarë të ushtrisë çlirimtare, ata ishin katër banditë

Si kanë qenë kushtet në burg dhe se si janë sjell ”përgjegjësit” e burgut me Jakupin?

Ky është ai që na ka rreh,(ky është ”Sabit Geci”, ”Ibrahim Gashi” i njohur si ) ”gjarpëri”-Hashim Thaqi

Pse u pushkatuan RAMIZ HOXHA dhe Selman Binishi… nga UÇK-ja? 

Hiqe Maskën se të njoh unë kush je ti!

Pse frikësoheshin “udhëheqësit” e UÇK -së nga Ministria e Mbrojtjes e më vonë nga FARK-u?

Kush ishin”komandantët” me pseudonimet “Bashkim Fina” e “Ftyra”?
Po Fatmir Lima, Nexhmi Krasniqi e ”avokati” Bajram Krasniqi, Çka bënin?
 

Ndërsa, në një pjesë të tekstit autori Sinan Kastrati zbulon fytyrën e këtyre komandantëve që dje dhe sot e morën në qafë Kosovën, dhe kanë përgjegjësinë për shkatërrimin e shtetit.

“Më askë nuk mund ta frikësoni me këto fjalë boshe, Ky ka qenë “manifesti” e “hymni i internacionales” për ju, komunistë të fëlliqtë. Këto fjalë thuaju shefave tu, hashimave e xhavitave, ademave (të dyve, Demaçit e Grabovcit, jo Adem Jasharit) … e ibrahimave.

-Jo “zotërinjë”, UDB-së në Beograd tregoni ju sepse, ju keni dhëne dhe marr, jepni e mirrni nga UDB-ja e Beogradit fjalë e “fakte”, me “kamiona letra” (të WC-së do të thotë një nga shefat e tu, Kadri Mehmeti, më fal Kadri Veseli) para, poste e pushtet e jo unë.

 

Këto dhe shumë çështje të tjera për luftën do ti mësoni në këtë fejton nga nesër.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...