Published On: 27 Janar, 2016

Feja për shqiptarët është folklor

 

Nga Kimete Berisha

 

Sikur feja për shqiptarët të mos ishte foklor (dhe sikur shqiptarët muslimanë ta kishin lexuar Kur’anin, dhe të ishin bazuar në fe), atëherë nuk do t’i shpëtonin hebrenjtë nga holokausti dhe nga përndjekja.

Sepse, antisemitizmi në Kur’an është gjigant.

“Nuk do të vijë Dita e Gjykimit, dhe ora e fundit mbi këtë tokë, përderisa myslimanët t’i luftojnë hebrenjtë, dhe hebrenjtë të fshihen pas pemëve dhe gurëve.

Dhe guri do t’i thotë muslimanit: Pas meje është fshehur një çifut, eja e vrite.
Dhe, druri do t’i thotë muslimanit: Pas meje është fshehur një çifut, eja e vrite.

Përveç Pema Gharkad (lycium), e cila nga muslimanët konsiderohet si pemë hebreje, të gjitha pemët tjera, ditën e kiametit, do të rreshtohen në anën e muslimanëve (al-Bukhari).

Pema Lycium përveç që do t’u shërbej izraelitëve ditën e fundit mbi këtë tokë, ku do të fshihen pas saj, në ikje e sipër nga muslimanët, derisa të vjen ajo ditë, kjo Pemë u shërben krejt njerëzve (pa dallim feje), për shërimin e syve, dhe për shërimin e infertelitetit të meshkujve.

P.S. Fjalët e panjohura për lexuesin -16: Folklor do të thotë besim tradicional, gojëdhëna, tregime, zakone dhe rite popullore, të bartura me gojë, nga gjenerata në gjeneratë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...