Published On: 29 Mars, 2016

FC Ulqini fitues i kampionatit të organizuar nga Rrënjët Shqiptare & New York Force Soccer Club

Organizata kombëtare shqiptare në SHBA Albanian Roots në bashkëpunim me New York Force Soccer Club ka organizuar kampionatin shqiptarë të radhës në Nju Jork, duke ringjallur kështu jetën sportive, por edhe kulturore atje.
Kampionati i futbollit në Nju Jork i organizuar nga Rrënjët Shqiptare & New York Force Soccer Club kishte mbledhur 16 ekipe të futbollit me rreth 170 lojtarë, që në fund u përmbyll me fituesin e kësaj ngjarje, ekipin FC Ulqini.
Albanian Roots është organizata më e njohur shqiptare në SHBA për organizimin e ngjarjeve të rëndësishme për shqiptarët, atyre kulturore, historike, por edhe sportive e argëtuese.
Kjo organizatë, që në emrin e saj mishëron emrin shqiptar, i kushton rëndësi të veçantë e madje parësore ruajtjes dhe zhvillimit të identitetit shqiptar, Rrënjës shqiptare. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...