Published On: 6 Nëntor, 2016
Bota |

FBI konfirmon pastërtinë e Clintonit në e-maile

FBI nuk ka gjetur prova të krimeve në hulumtimin e fundit që i ka bërë e-maileve të kandidates për Presidente të SHBA-së, Hillary Clinton.

Në një letër drejt Kongresit, drejtori i Byrosë Federale James Comey ka thënë se kjo agjenci i ka dhënë fund hetimeve dhe nuk ka ndryshuar asgjë në qëndrimin e saj.

Në korrik, ai kishte thënë se Clinton ishte e pakujdesshme, por nuk kishte bërë asnjë krim me materialet sensitive në e-mailin e saj privat sa ishte sekretare e shtetit.

Çështja ishte ngritur përsëri kur u gjetën “prova” të reja në e-mail.

“Duke u bazuar në hulumtimet tona, nuk kemi ndryshuar asgjë në konkluzionet që kemi shprehur në korrik”, ka thënë Comey në letrën dërguar Kongresit.

SHBA-ja voton të martën për presidentin e ri.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...