Published On: 29 Maj, 2017

Faton Islami e përqesh këngën “Dashni” të Majkut, vjen me Pareli (VIDEO) – PARODI

Faton Islami vjen me pjesën e dytë të parodive, ku përqesh për bukuri këngëtarët si Majk, Babstars dhe të tjerë. Duket se paroditë kanë filluar të funksionojnë dhe madje të kenë sukses më shumë se vetë këngët mbi të cilat ndërtohen këto me figurën e ironisë, duke parodizuar tekstet dhe mesazhet e autorëve të njohur. SHQIPTARI.eu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...