Published On: 14 Maj, 2016

Fatmir Limani, kuadri tashmë aktiv i BDI-së fyen portalet shqiptare

Zv/drejtori i kompanise ELEM, Fatmir Limani ka fyer portalet shqiptare duke i quajtur portale shtrigash, te cilat denoncuan nje investime te kesaj kompanie shtetetore me nje vlere prej 15 milione euro ne komunen e Aerodromit ne Shkup, derisa komunat shqiptare perballen me mungese investimesh dhe infrastrukture elementare.
Zv/drjetori Limani qe eshte nipi i Fazli Veliut ja se cka shkruan:
“Duke mos dashur më tej të replikoj me këto portale që plasojnë të pavërteta, për qytetarët shqiptarë sqaroj mesa vijon shprehet Fatmir Limani, i cili tregon se bëhen gati dy-vite që janë zhvilluar bisedime për investimet të cilat ELEM, i ka kaluar dhe kanë marr dritën jeshile në organet vendimarrje për të realizuar investime në hapsirat shqiptare si që është pika tursitike dimërore Kodra e Diellit, investime për të cilat janë parapar mjetet e ku vetëm në fazën e parë ky investim kapë vlerën e 30 milon eurove, ku janë planifikuar më pas ndërhyrje dhe riparime në dy hotelet, rregullimin e parkut modern, qendrës së skijimit edhe me staza bore artificiale, me ndricim që të jenë funksionale natën edhe atëher kur mungojn të rreshurat e borës, project i cili deri në përmbylljen e plotë përllogaritet të kap vlerën e rreth 400 milion eurove, investim i cili do të realizohet në zonën e venbanimieve tona shqiptare.
Në portalet e ndryshme u përmend edhe Kërcova si pjesë ku nuk është bërë asgjë e që realisht këto zëra dashakeqe nuk qëndrojn aspak për faktin se e vërtaeta flet krejt ndryshe shprehet zëvends drejtori gjeneral i ELEM-it i cili sqaron se në procedurë qeveritare është projekti i modernizimit të Termocentralit të Osllomese i cili arrin vlerën e 127 milion eurove.”
Më tej në sqarimin e tij Limani duke përmbyll reagimin e tij pyet portalet shqiptare që mendon se janë të porositura kundër tij  për përhapjen e lajmeve tendencioze se përse të njëjtat nuk thanë asnjë fjalë kur pikërisht institucioni që drejtoj e ku me intervenim dhe këmbngulsin time për herë të parë në qytetin e alfabetit pra në Manastirë u pënsuan mbi 50 shqiptarë.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...