Published On: 21 Prill, 2016

Fascinuese “Kush janë shqiptarët?!”, studimi i shkencëtarit holandez Der Berg (Video)

  

“Kush janë shqiptarët?!’‘ një prezantim i shkurtër, shkencor, i saktë dhe i çmuar nga studiuesi Holandez – Hans Van Der Berg. Mos u habisni, nuk është bërë në shekullin e 19-të, por në këtë shekull, 21. Si askush tjetër ju kundërpërgjigjet atyre që duan me çdo kush të thonë se tashmë janë dy kombe, ai shqiptar dhe kosovar. Ky I dyti nuk ekziston për mijëra arsye, ndiqni ato kryesoret.

Shqiptarët janë pasardhës të ilirëve, me identitet të veçantë, nuk janë krijuar nga nën grupe etnike, po ashtu e kanë gjuhën krejtësisht të veçantë dhe nga më të lashtën, dhe kanë tolerancën fetare, origjinale.

Përveç tjerash, shumë më shumë kanë sjellje negative shoqërore holandezët se sa shqiptarët, ndiqeni dhe shpërndajeni këtë material të jashtëzakonshëm, që të bën vërtetë të ndihesh krenar në botë! Shqiptari.eu

LEXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/cartet-milaim-zeka-nje-psikopat-nje-njeri-i-semur-mental-ka-kapur-gazeten-kosova-sot/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...