Published On: 16 Qershor, 2017

Fantastike: Republika e Çamërisë me Kombëtare futbolli në garën e 110 shteteve të botës

Në garat ndërkombëtare për popujt e pa përfaqësuar merr pjesë edhe Republika e Çamërise me Kombëtaren e futbollit, “Çamëria” në këtë takim të rëndësishëm për futbollin dhe miqësitë e popujve marrin pjesë 110 shtete nga gjithe globi.
Garat mbahen ne Hagë me datë 17 qershor 2017. Klubi futbollistik i kombetares “Çamëria” merr pjesë për herë te parë ne garat ndërkombëtare. I urojmë Sukses K.F te Çamërisë që të rrëmben fitore.

Suksese…

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...