Published On: 19 Janar, 2016

Falsifikim i historisë

Falsifikimit i historisë është haptazi në kundërshtim me rezolutën e Këshilli i Europës nr.1481 e vitit 2006 “Për domosdoshmërinë e dënimit ndërkombëtar të krimeve të regjimeve totalitare komuniste”, dhe rezolutën e Kuvendit të Shqipërisë nr.11, datë 30 tetor 2006, miratuar me vota unanime si dhe shumë ligje dhe vendime qeverie.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...