Published On: 20 Prill, 2016

Fadil Maloku, zgjedhjet serbe atentat ndaj sovranitetit të vendit (Video)


Profesor Fadil Maloku ish anëtar i Komisionit Qendror Zgjedhor, vlerëson se mbajtja e zgjedhjeve serbe në vend është në kundërshtim me Kushtetutën dhe Ligjin për zgjedhjet. Organizimi i zgjedhjeve qoftë edhe për një serb, kudo që do të ndodhet i regjistruar, cenon hapur sovranitetin e vendit. Ai vlerëson se nuk ka kurrfarë justifikimi për të lejuar dhe organizuar zgjedhjet e një shtetit tjetër në Kosovë, dhe se kjo paraqet atentat ndaj sovranitetit të vendit. Ai për këtë fajësoi institucionet e vendit dhe jo KQZ-në.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...