Published On: 6 Korrik, 2016

Facebook, rregulla të reja për mediat online. Ja si t’ju dalin lajmet e shqiptari.eu

Rrjeti social Facebook ka përcaktuar disa rregulla të reja për sa i përket mediave online.

Këto ndryshime konsistojnë në faktin, që personat që kanë një profil në Facebook, të shikojnë ato media që i interesojnë në postimet kryesore, ose “news feed”.

Pra, nëse shkoni në faqen e shqiptari.eu në Facebook, tek opsioni ku e keni bërë “like” duhet të klikoni përsëri dhe të klikoni tek opsioni “see first”.

Po ashtu këtë duhet ta bëjnë edhe pëlqyesit e rinjë të faqes shqiptari.eu, duke i dhënë përparësi opsionit “see first”.

Në javën e fundit, Facebook ka bërë disa ndryshime mbi mënyrën se si shfaqen lajmet në “news feed-in tuaj, duke bërë që postimet e miqve të kenë përparësi.

Kjo do të thotë që, nëse doni të informoheni me përparësi me lajmet e shqiptari.eu duhet të klikoni tek opsioni “see first”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...