Published On: 1 Gusht, 2017

Facebook po punon në një pajisje të veçantë për biseda

  • Facebook raportohet se është duke punuar në një pajisje të veçantë të dedikuar për video-biseda.

Pajisja thuhet se do të ketë madhësinë e një ekrani të një notebooku, ndërsa vjen me qëllim që përdoruesit të ndihen sikur janë në një hapësirë të njëjtë me bashkëbiseduesit.

Bloomberg raporton se Facebooku është duke zhvilluar një pajisje të veçantë si Echo e Amazonit dhe Home e Google-it, dhe do të përdorë zërin e një asistenti digjital të krijuar nga rrjeti social. Themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg, kishte krijuar në shtëpinë e tij një asistent të zërit si pjesë e një projekti, të cilin e kishte prezantuar vitin e shkuar.

Kjo nuk është hera e parë që raportohet për një zërim të mençur nga Facebooku. DigiTimes raportoi javën e shkuar se kompania po punon në një pajisje zërimi të mençur.

Bloomberg raporton se pajisja për video-biseda përfshin kamera anësore, mikrofonë dhe zmadhues zëri

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...