Published On: 27 Mars, 2016

EULEX ‘dëshiron’ të qëndroj në Kosovë (Video)

EULEX dëshiron të qëndroj në Kosovës edhe pas qershorit të këtij viti kur zyrtarisht i përfund mandati.

Por në këtë mision nuk dëshirojnë që të komentojnë deklarimet që vijnë nga zyrtarë institucional në vend lidhur me mandatin e këtij misioni.

Në një përgjigje përmes postës elektronik Dragana Nikoliç Solomon, shefe e Zyrës për Shtyp dhe Informim Publik në EULEX ka sqaruar edhe njëherë se për momentin shtetet anëtare të Bashkimit Evropian janë duke bërë rishikimin strategjik të mandatit të EULEX-it.

Rishikimin e mandatit Bashkimi Evropian e kishte paralajmëruar për Tribuna Channel në dhjetorin e vitit të kaluar. Por Nikoliç Solomon u referohet edhe një herë konkluzioneve të Këshillit të Evropës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...